donderdag 7 juni 2012

Adieu opentuindagen - welkom Anna!

 Ja ja, dat hebben we weer gehad. Het is goed geweest.
We zijn moe van al het 'geopendeurdag' maar ook blij te zien dat er zoveel mensen waren. We voelen ons gesteund en gesterkt in ons gedachtengoed waar onze boerderij en levenswijze op gebaseerd is. Dank aan alle bezoekers en allen die aan deze twee daagse hun steentje hebben bijgedragen!
Maar de voorbije week was nog meer als het vooraf genoemde...

Anna woont eindelijk bij ons in de straat! Zoals je al dan niet weet is deze vrouw een goede vriendin des huize Stoppel. Zus leerde haar kennen toen ze haar stage deed op de 'Horsterhof' in Duiven, niet ver van Arnhem (Nederland). Het is een bio-dynamisch landbouwbedrijf waar Anna jarenlang aan het hoofd stond. Zij was de bezieler en de vormgever ervan.
Nu ja, sindsdien is er een band gesmeed, niet alleen met zus maar met alle leden van ons gezin. Toen ze jonge mensen had gevonden om haar boerderij in handen te geven voor de verdere toekomst, besloot ze haar leven om te zwaaien met een grote verhuis naar België. Ze kon geen betere plaats kiezen dan bij ons, alé zo dachten wij er toch over. Maar blijkbaar zag Anna er toch ook iets in want we kunnen spreken over een feit 'Anna is onze buurvrouw'.
Het is fijn iemand te hebben die ons met raad en daad bijstaat.

Van harte welkom lieve buurvrouw Anna!

Verslaggever van de dag
Katrien