BoerderijWe zijn verheugd en fier om u langs deze weg op de hoogte te brengen en te houden van onze boerderij: Stoppel.
Een kleinschalig gemengd landbouwbedrijf dat we als middel willen aanwenden om in de samenleving terug samen-te-leven. We telen het jaar rond vele soorten groenten en melken 4 koeien. De focus ligt op locale afzet, mensen die op welke manier dan ook betrokken willen zijn. 
Groentepakketten zijn onze belangrijkste en zekerste bron van inkomsten, daarnaast hebben we een zelfbedieningswinkeltje op de boerderij dat 7 op 7 open is.
We willen zelfredzaamheid inbouwen in ons leven, zien welke rijkdom de natuur het jaar door te bieden heeft, en deze dagdagelijks aanspreken. We willen zoveel mogelijk kringlopen sluiten om de omgeving waarin we leven zoveel mogelijk te ondersteunen. De kennis die generaties lang werd doorgegeven en nu dreigt verloren te gaan, opnieuw uitdelen. We willen een plaats zijn waar alle soorten mensen kunnen samenkomen, waar geleerd, gediscuteerd, gelachen en geamuseerd kan worden.


Manier waarop je betrokken kan zijn:

Groentepakket nemen
Een groentepakket heeft als voordeel dat je als consument wekelijks een pakket verse seizoensgroenten krijgt, geoogst als ze 't mooist zijn. De samenstelling gebeurt zorgvuldig. De bedoeling is een gevarieerde basis te voorzien. Nieuws van op het land wekelijks via de nieuwsbrief "Veldventiel".

Bezoek onze Boerderijwinkel
Bedien jezelf. 7 op 7.
Helleketelweg 15
8970 Poperinge